Du søkjer på stillinga

Lærar i Vaksenopplæringa

  Våre personvernvilkår

Føremålet med Easycruit er å forenkle rekrutteringsprosessen. Ved å søkje vil Årdal kommune motta personopplysingar frå søkjar. Arbeidsgjevaren handsamar slike personopplysingar som ein del av vurderinga om søkjaren er aktuell for den ledige stillinga.

Rettsgrunnlaget for handsaming av personopplysingar er at søkjar samtykkjer i dette. Søkjaren vel sjølv kva slags personopplysingar som kan delast med Årdal kommune i samband med tilsetjingsprosessen. Til dømes ved å bruke funksjonen for opplasting frå Google eller Dropbox. Ver merksam på at du som søkjar har rett til å trekkje attende dette samtykket når som helst.

Årdal kommune er datakontrollør for handsaminga av personopplysingar om søkjar. Spørsmål om personvern kan rettast til Årdal kommune.

Easycruit er ei skyteneste som er utvikla av Visma. Dermed kan Visma-konsernselskap og deira underleverandørar av IT-tenester få tilgang til personopplysingar om søkjar som ein del av drifta av tenesta. Alle underleverandørar er underlagt datahandsamingsavtale for å sikre personvern. Dette er i samsvar med standarden som følgjer av gjeldande personvernlovgjeving (GDPR frå 25. mai 2018) og underleverandørar utanfor EU. Desse er underlagt overføringsmekanismar som er godkjende av EU-kommisjonen.

Personlege data om søkjar blir handsama i Easycruit under rekrutteringsprosessen og i det omfanget som er naudsynt for å oppfylle lovmessige krav. Søkjar kan nytte funksjonane for profilredigering i Easycruit-kontoane sine til å slette, laste opp og redigere informasjon.

Søkjar kan til kvar tid ta kontakt med Årdal kommune for å utøve retten til tilgang, retting eller sletting av personopplysingar, eller for å avgrense handsaminga som er knytt til søkjaren, eller for å motsetje seg handsaminga, i tillegg til retten til dataflyttbarheit. Søkjaren har også rett til å sende klage til datatilsynsmyndigheitene med omsyn til handsaminga av personopplysingane.

  Allereie registrert?

 
Sida opnast i eit nytt vindauge